Galerii Foto


    » Aluminiu
    » Faţade Business
    » Fatade rezidential
    » Interior business
    » Interior rezidential

Prezentare generală

SC VICTORIA 94 CONSTRUCT SRL a fost constituită în anul 1994, capitalul acesteia fiind integral privat. Societatea are în prezent un capital social de 110.000 RON.

Cei 15 ani de experienţă ai societăţii reprezintă o garanţie a profesionalismului acesteia. În aceşti ani, SC VICTORIA 94 CONSTRUCT SRL s-a dezvoltat continuu graţie:

- personalului calificat;
- dotării tehnice avansate de care dispune;
- exigenţei în procesul de selecţionare a furnizorilor;
- preţurilor competitive oferite.

SC VICTORIA 94 CONSTRUCT SRL este certificată SREN ISO 9001:2001, aspect de natură să confirmare standardele europene pe care societatea şi le-a fixat în ceea ce priveşte proiectarea, producţia şi montajul.

Obiectivul principal al societăţii este acela de a asigura un grad ridicat de satisfacţie al clienţilor pe baza calităţii deosebite a lucrărilor executate. Societatea se bucură de stabilitate şi un bun renume pe piaţă datorită preocupării permanente de a-şi respecta pe deplin obligaţiile faţă de beneficiari.

Pentru viitor, priorităţile principale ale SC VICTORIA 94 CONSTRUCT SRL sunt perfecţionarea continuă şi cunoaşterea tuturor noutăţilor în domeniul său de activitate pentru a răspunde prompt tuturor cerinţelor beneficiarilor.